Established in 2003, Viva Fresh started with its Initial Headquarters and first store in the city of Ferizaj, Kosovo.

Viva Fresh operates as a retail chain and offers more than 80,000 products from different categories such as food and beverage, home and decoration, garden and working tools, fashion, cosmetic and hygiene, etc.

Private Label products are an additional line of products that are fully designed, branded and fully developed by Viva Fresh. Private label products are manufactured solely for Viva Fresh, meeting all European standards.

Through tailor made strategies, investments and a professional team Viva Fresh store is becoming the business that gives everything a customer needs in one place and a business that is committed to fulfill customers’ demands.

Today Viva Fresh is one of the largest and most valued Retail Chain in Kosovo operating with 58 point of sales in 19 cities of Kosovo and with a total space of 99,649 m2, measured in net.

Members are rewarded with:

 • 2 Napolone for 1 € purchase for each product from the Home, Fashion and Private Label.
 • Discounts up to 50%-60% only with e Familjes Card, organized twice a month.
 • Every week campaigning to collect extra napoleons.
 • 4 Napoleons for the first purchase within the day.
 • 40 Napoleons for every 100th customers, every day at each VFS store.
 • 50 Napoleons as a gift for birthday.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Duhet të vizitoni dyqanin më të afërt të Viva Fresh-it ose të regjistroheni online në Programin e Familjes në Web-in e Viva Fresh Store

Kartela e anëtarësimit të Programit Familjar është pa kosto dhe anëtari mund ta marrë atë në çdo dyqan më të afërt të Viva Fresh-it.

 • Të mbledhni pikat për çdo blerje që bëni në Viva Fresh.
 • Oferta unike që ju ndihmon të fitoni edhe më shumë pikë për produkte specifike.
 • Në raste të ndryshme konsumatori merr ekstra pikë (pikë për vizitë në dyqan, ekstra pikë, çdo konsumator i 100-të brenda së njëjtës ditë, përmes aplikacionit online).
 • Ekstra pikë për kartë të re të lojalitetit të anëtarit të referuar (online)

Çdo anëtar i Programit Familjar, është i ndarë dhe gëzon privilegje unike, kështu që nuk mund të ketë më shumë se një kartelë.

Kartela e anëtarësimit është personale dhe në asnjë mënyrë nuk lejohet transferimi te personi i tretë.

Kartela e lojalitetit të Programit Familjar është individuale. Si rezultat, pikët kreditohen vetëm te personi të cilit i përket kartela.

Anëtari mund të blejë sa herë të don në ditë! Për çdo blerje, çdo anëtar do të marrë pikët përkatëse.

Posa të jeni anëtar i Programit Familjar, për çdo blerje ju duhet ta tregoni Kartelën për tu shërbyer shpejtë dhe me lehtësi. Nëse për ndonjë arsye anëtari nuk e ka kartelën e lojalitetit me vete, anëtari kartelës duhet ta deklarojë numrin e telefonit.

Në çdo 700 pikë anëtari merr një kupon prej 3€ dhe 700 pikët zbriten automatikisht nga llogaria e anëtarit të kartelës.

Në rast se anëtari e humb kuponin e tij, Viva Fresh mund ta dërgojë të anëtari i kartelës numrin e kuponit nëse i njëjti kontakton shërbimet online ndaj klientëve në 0800 12346 (thirrjet lokale me pagesë, E Hëne – E Premte 9:00 deri 17:00).

Pikët skadojnë çdo vit më 31 janar, përveç se nëse konsumatori është regjistruar më pak se një vit në skemën e lojalitetit. Në këtë rast pikat e konsumatorëve do të skadojnë më 31 janar të vitit të ardhshëm. Për vitin e parë pikët do të skadojnë më 31 janar të vitit të ardhshëm.

Pasi që anëtari e aktivizon kartelën e tij të lojalitetit, anëtari merr pjesë në Programin Familjar dhe kartela e lojalitetit nuk ka datë skadimi përveç nëse Programi Familjar është i detyruar të ndërpritet.

 • Nëpërmjet faqes së internetit online në Web-in e Viva Fresh-it ose përmes llogarisë tuaj personale (nëse keni krijuar një llogari).
 • Përmes aplikacionit të telefonit.
 • Duke kontaktuar mbështetjen e klientëve online 0800 12346 (thirrjet lokale me pagesë, E hënë – E premte 9:00 deri 17:00).
Back to Top