Sa është e rëndësishme sigurimi i një vendbanimi për secilin nga NE? Shumë… Disa nga NE, punojnë gjithë jetën e tyre, disa kursejnë shumë, disa paguajnë kredi, dhe disa nuk arrijnë ta bëjnë kurrë një të tillë. Ta kesh një shtëpi është bekim, ta kesh një banesë është një MREKULLI.

Kompania më e madhe në Kosovë, organizon lojën shpërblyese më të madhe në vend, përmes të cilës do t’i dhurojë 15 BANESA, në 14 qytete, në tërë Kosovën. Pjesë e lojës mund të jenë të gjithë ata konsumator të cilët furnizohen më produkte të ndryshme në rrjetin e dyqaneve të “Viva Fresh Store” në tërë Kosovën.

Për tu bërë pjesë e lojës më të madh në VEND, ju duhet të bleni produkte nga markat pjesëmarrëse në lojë shpërblyese, dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon. Sa më shumë kupona që merrni, aq më shumë mundësi për të fituar.

Në qytetin ku ju luani, aty edhe mund të fitoni, njërën nga 15 BANESAT! Loja shpërblyese ka filluar me 30 Mars dhe përfundon me 7 Korrik 2019. Mos harroni, në lojë janë 15 BANESA në 14 qytete në tërë Kosovën! Luani dhe FITONI!

Për këtë kampanjë të madhe, është përgatitur edhe një reklamë tepër e veçantë! Pos këngës së mrekullueshme, do t’ju pëlqej edhe personazhi kryesor në këtë reklamë.

Për më shumë detaje rreth lojës shpërblyese na ndiqni në Facebook: 

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/